REGISTRACE 2025 SPUŠTĚNY

Registrace na charitativní běh „Česko běží modře“ právě spuštěna!

Dnes jsme oficiálně zahájili registrace na charitativní běhy „Česko běží modře 2025“, které mají za cíl podpořit porozumění autismu a pomoct lidem na spektru autismu a jejich rodinám. Připojte se k nám 2. dubna 2025, na Světový den porozumění autismu, a běžte s námi na Letné!

Kdy a kde?

  • Datum: 2. dubna 2025
  • Místo: Letná, Praha

Propozice závodu naleznete na našem webu: www.ceskobezimodre.cz

Komu pomůžete?
Výtěžek z akce poputuje na podporu osob na spektru autismu a jejich rodin. Tato podpora je nesmírně důležitá, protože lidé s poruchou autistického spektra vnímají svět jinak než ostatní. Často se ocitají v náročných a stresujících situacích a odborná pomoc může výrazně přispět k jejich lepšímu začlenění do běžného života. Zároveň pomáhá i jejich rodinám, které často čelí obtížným výzvám při péči o své blízké.

Co chceme podpořit?
Během této akce chceme nejen vybrat prostředky na podporu služeb, jako je sociální rehabilitace, aktivizační služby a centra denních služeb, ale také šířit osvětu o autismu mezi širokou veřejnost. Pomozte nám udělat sociální služby dostupnější těm, kdo je nejvíce potřebují.

Kategorie závodů:

  • Běh na 5 km 
  • Chůze na 2 km (vhodné i pro ty, kdo chtějí podpořit dobrou věc, ale nechtějí běžet)
  • Dětské závody pro naše nejmenší sportovce

Zvláštní podpora pro osoby se zdravotním postižením:
Pro osoby se zdravotním postižením (fyzickým, mentálním nebo smyslovým) je účast v závodě zdarma. Stačí vyžádat 100% slevový kód na adrese: trskova@zasklem.com

Co vás čeká?
Kromě běhu zažijete i skvělý kulturní program! Večer bude plný hudby, zábavy a podpory dobré věci.

Neváhejte!
Přidejte se k nám, registrujte se na www.ceskobezimodre.cz a zažijte s námi nezapomenutelný modrý podvečer na Letné. Celý výtěžek poputuje těm, kteří ho potřebují nejvíce.

Běžíme, pomáháme, podporujeme!

Těšíme se na vás!

Sdílet